31 Juli Tjugohundranio Nitton.Trettiotvå

Nu står våran toscakaka i ugnen och Jesper står och vispar marsansås. Muuumms, är i sånt sockerbehov också så det blir pricken över i:et (a)


Ännu en dag.

Okej jag vet att min uppdatering inte varit den bästa men jag har Jesper att skylla och jag förstår han att de inte är så kul att jag sitter vid datan hela tiden så nu kommer de typ bli ett inlägg om dagen tills jag kommer hem, ni får se till att klara de.
Gårdagen var inget speciellt, vid middagstid gick vi över till några grannar här och vi käkade tillsammans i regnet. Annars gör vi ungefär ingenting här som självklart är skönt, men jag börjar sakna min egna lappis och mitt rum så jag ska nog ta tåget hem snart, fårgan är bara när det blir. Så snart som möjligt.



Nej nu ska jag gå och göra annat, puuuss sålänge!


23.55

Nu går vi och lägger oss i sängen efter en prommis till hästarna. Puss sålänge♥

Galet tråk.

Sitter och nördar kort med Jesper och Jesper ute på altanen, men har snart tröttnat på allt kortspel som har blivit här ute så snart får vi hitta på något annat som vi kan fördriva tiden med. Någon som har någon ideé?
Just nu halvsitter jag i soffan ute med lappen i knät och glor när Jesper och Jesper spelar spel som inte ser ett dugg kul ut. Får väl se om jag kommer på något kul att göra annars är det väl tvn som lockar mest. Puss sålänge!


bildbrist.se typ (?)

Tisdag

Har varit på Lager 157 (?) idag med Jesper och Cattis och en kompis till dom. Hittade inte så himla mycket men fick iallafall med mig två par basic tröjor och en bok på det. Har inte gjort så mycket annat idag, snart är det middag och på menyn står det grillad lax med halomi! Senare kanske det blir någon timme spelande med det nya krocket spelet vi inhandlat idag!

11.46

Sitter här i stugan och har precis ätit lite frukost. Har inte hänt så speciellt mycket här har mest tagit det lungt, men igår var det Malmköping marknad så vi drog dit ett tag och åkte karuseller och gick och kollade runt. Fick med mig en t-shirt till pappa, nalle och ett par örhängen. Btw hade ju Jeswper namsdag igår så de var väl de. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får väl vänta och se.. Ha det så bra puuuuss


Inget att skriva om.. !?

Är framme i Flen nu och lite gäster har precis kommit. Har inge speciellt att skriva nu så jag skriver när jag har något att skriva om (:!  Puss sålänge!♥

Jag drar!

Nu är jag redo! Färdig fixad, färdig packad, fixat rummet fint.. kanske inte de men det får duga. Nu drar jag kanske skriver ikväll. Puss hej♥
Dagens:



Fyfan vad jag är bra.

WOHO FÖR JAG HAR SLUTAT JOBBET FYFAN VAD JAG ÄR BRA!


Nu är det gärnet att packa ner allt i min lilla resväska sen kommer mami och hämtar upp mig vid 6 så kommer vi in till stan lagom till mitt tåg går. Jag har bara ett problem att jag har allt för mycket packning och jag vill bara ha med mig en liten resväska så jag vet inte hur jag ska göra, och jag är bäst på att packa med alldeles för mycket kläder och sen när man kommer hem är inte ens hälften använt. Någon som känner igen sig!?

Får inte glömma den viktiga saken idag den 24 Juli, jag och Jesper firar 8 månader!
Grattis till oss baby (:

Iiiih

Wiiiih sista jobb dagen för den här sommaren och det känns så oerhört skönt! Pengarna börjar rulla in och det är nu alla sovmornar börjar.

 Håller på att packa min väska igen för att ikväll ta tåget (ner,upp ?!) till Flen där min älskling håller hus. Vet ej när jag kommer hem och så men det är nästa fråga som jag får ta itu med senare. Det finns iallafall en data där så jag kan hålla er uppdaterade men det blir tyvärr inga bilder eftersom jag inte kan koppla in min kamera där så sorry men ni får klara er utan okej (: ?
Hinner inte skriva mer för tillfället för nu åker min skjuts snart iväg! Ha en bra dag, Puss sålänge.


Godnatt

Bion (Harry Potter) var helt okej, rekomenderar den eller alla kommer väl ändå att se den. Efter filmen åkte jag hem och sprang ett varv i spåret och nu sitter jag här ny duschad och pratar med Jesper men ska snart gå och lägga mig.

Kommer bilder på min fitout idag:

 
 

17.00

Nu är jag klar för bio och kista så nu bär de av, hörs senare♥

23 JULI TJUGOHUNDRANIO

Uppe lika tidigt idag som igår och det börjar kännas även om det bara är andra morgonen, men bara en morgon till så jag kan inte klaga, det är ju pengar vi snackar om. Idag är det ju som sagt en bio kväll med familj occh vänner så jag tror inte att jag hinner uppdatera så mycket idag så ni får helt enkelt stå ut.
Nu ska jag snart börja min färd mot jobbet, puss sålänge!
Ps. Jag saknar min pojkvän oerhört!♥


Jag älskar dej.

21.47

Har precis kommit hem från två varv i spåret och jag är riktigt nöjd faktiskt, så nu blir det duschen sen kommer jag nog sova gott inatt!


Fin fina rosor.


Just ätit en god middag så nu väntar jag bara på efterrätten sedan tar jag mig ut till spåret och rör lite på mig.

Movie night tomorrow

Imorgon blir det bio kväll med mami och lillebror plus några till fick jag just veta, det blir ju såklart den senaste Harry Potter!


onsdag 22 juli

Är hemma nu, har sprungit lite i affärer efter jobbet och varit ute med lilla syster. Köpte bara lite små skit plus att papi köpte ett par skor till mig så nu ska jag ut å springa! Jag är grymt hungrig och vi får god mat idag med efterrätt och hela kittet eftersom vi får besök. Annars har det inte hänt så mycket, bara två dagars jobb kvar längtar som fan!!!

Today is the day

Jag villa bara påminna er om att säga grattis till mig själv och alla andra vid namnet Madeleine för vi har ju faktiskt namsdag!

Börjar bli dags att gå..

Har precis ätit lite frukost och nu sitter jag här med datan i sängen och känner att jag skulle vilja somna om och sova lääääänge, men det går ju såklart inte. Har sovit galet dåligt inatt förästen, kunde inte somna på hela 2 timmar ungefär (?!) Hoppas ni sovit bättre än vad jag gjort inatt iallafall..

Till min stora förvåning vaknade jag upp till alarmet och jag kännde träningsverken igen. Så grymt jävla skönt faktiskt, så nu ska jag fan ligga i tills simningen börjar igen Jag lovar! Så Jesper där ser du (: !
Men nu ska jag snart dra till jobbet eftersom jag faktiskt ska dit så jag lämnar mopeden hemma i stallet idag, ha en bra dag. Puss sålänge.


Nu jävlar

Nu jävlar..

SKA JAG SOVA!
GONATT♥







nytt: header, hade tröttnat lagom på den andra så de fick bli en snabb och enkel jävel den här gången..

I'm home.

Äntligen hemma igen för ett tag, drar iväg till J's land igen på Fredag så kommer vara där ett tag men hur länge är inte klart än. Men först blir det jobb i 3 dagar sen är sommarjobbet klart för den här sommaren, så jävla skönt! Så idag blir det en tidig kväll antagligen..

Skriver senare, pusshej♥


uppdatering från åhus.

Ligger här i sängen och är helt jävla slut! Har varit nere i Malmö nu i två dagar, okej inte hela dagar eftersom Jesper inte kommit till final men har gått upp tidigt och åkt massor av bil.
Här nere i Åhus är det full fart eftersom det är Handbolls vecka då ungdomar kommer hit för att festa och ha kul ?! Så de blir det massor av promenader på kvällarna också, plus chill åkning runt här i Åhus med hög musik tillsammans med steffi, najjs. Idag vet jag inte riktigt va vi ska göra, det ser ut som att vädret håller på att vända till de tråkiga så vi får se om vi går ut ett tag eller vad vi gör!
Vi stannar kvar här tills Måndag kväll sedan rullar vi till deras land.
Kanske skriver lite mer sen, annars får ni ha det så bra. Puss sålänge!

Nu drar jag.

Nu onsdag och det innebär att jag åker till Malmö med Jespers familj utan Jesper eftersom vi släpper av han på centralen och han tar tåget med alla andra simmare i våran klubb så åker vi ner med bil för att titta när han simmar. Jag kommer hem igen på Tisdag kväll tror jag att det är bestämmt så jag vet inte om ni kommer höra något ifrån mig tills dess (?!) Men ni får ha det bra här i Stockholm så kommer jag ha det bäst nere i Malmö!
Love to you


23.46


17.27

ligger hemma hos jesper nu med min data och har allting packat till imoron, om ingen vet så drar jag och hans familj till Malmö och kollar när Jesper simmar sum sim!
skriver senare puss sålänge!

I know you want me.


It's time for work.


Muffins Fabriken!!

I'm home again bitches!

Haft en trevlig dag med goda muffins och underbart sällskap (my boyfriend). Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag, jag åkte in till stan och mötte honom för att ta en sväng förbi Muffins fabriken och bara dega men vi insåg sanbbt att alla affärer vi sedan skulle gå i va stängda eftersom de då är en härlig Söndag!, men det hindrade inte oss så vi satte oss på tåget hem och degade hemma hos J istället. Och nu är jag hemma och ska just precis fixa mig och göra mig iordning för sängen, duktig jag är!
Såååå nu, godnatt bitches!

 

Nu sticker jag!


Jag somnar om

Tror att Jesper väckte mig lite väl tidigt så jag ska nog vila ett litet tag innan jag såsmåning om ska börja fixa mig!


Söndag 12 Juli

Precis nyduschad, känns riktigt jävla najs eftersom jag inte duschade igår. Vi kom hem ifrån stan runt 10 halv 11 igår efter att ha käkat middag på Pizza Hut (a) Väl hemma satte vi på en skräckis som blev Halloween som var riktigt jävla disgusting så blev en aning rädd efteråt så vi kom inte i säng förrän halv 3 !?
Men nu idag lyder mina planer attr jag ska in till stan och träffa Jesper efter att han har tränat så ska vi gå lite där sen ska vi hem till han å käka typ.. Sen blir det en tidig säng gång för mig idag eftersom jobbet väntar imoron.
Tare lungt sålänge!


18.11

Sitter här hos Jesper och väntar på att han ska bli klar sedan ska vi dra oss mot bussen och sen blir det stan.
Peaaace

16.05

Är hemma från kista nu, var där en sväng med Tommy som jag inte sätt på för länge så det var på tiden att vi också träffades. Så nu sitter jag här och vänta på att min älskling ska komma hem från någon moppe grej inne i stan (?!) sen ska väl vi så småningom röra oss in mot the city och äta middag, mysigtmysigt! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag. Puss sålänge♥

it's holiday baby!

Skönt att äntligen sluta jobbet en aning tidigt på en Fredag för då är det verkligen är helg. Så nu snart ska jag fixa till mig lite och sen ska min familj åka iväg och kolla på vårat nya hus som vi flyttar in i den 1 Augusti, ska bli rätt spännande faktiskt då vi ( jag, mami och jonathan ) flyttar in tillsammans med mamis kille Fredrik med hans familj som består av två barn så det kommer bli fullt hus.. mysigt mysigt !?


GOODBYE MY LOVER

Gårdags kvällen blev hos jesper där jag började med att färga Steffis hår, blont såklart. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet är fan grym! Sen blev det tv spel och dålig förlorare som jag är blev stämningen inte den bästa efteråt.. Väl innanför dörren hemma sprang jag till toan eftersom jag var så äckligt pissnödig, allt var frid och fjöjd tills jag skulle spola.. FITT MOBILEN SLANK UR MIN FICKA OCH HAMRA RAKT NER I TONA MITT I ALLT SPOLANDE! Jag skrek och grät av förtvivlan mamma kom och stoppade genast ner handen för att få tag i min kära mobil sen vare bara att slänga sig ner till hår hårken och tårka den nu blöta mobilen.. Och ja nu är den helt förstörd och jag lider som fan! Så nu får jag dras med en gammal Sony Ericsson K530i


HISS TILL..

Jag säger bara frukten nektarin! Dom är så sjukt goda så det finns inte och det är en typisk sommarfrukt  (passar bra nu), och inte minst dämpar dom suget efter något sött (godis eller liknande) eftersom att dom är så söta i sig!




 


FUK

tjabba, lite dålig uppdatering jag vet men de har berott på många olika saker men nu är jag igång igen..



Igår kväll blev jag kvar hos jesper och tillbringade natten där men eftersom jag skulle upp och jobba blev det att jag gick och la mig rätt tidigt ändå, fast jag kunde ju såklart inte somna!? Men de är sånna smällar man får ta men jag har vilat ut mig på jobbet idag så nu är jag med på banan igen! Ska väl röra mig ner mot jobbet igen, ha en bra dag i regnet!
Puss sålänge♥


Bild brist..

INGEN LUST ALLS

Har inte alls någon lust att blogga just nu eftersom jag mår så jävla pisst så jag ska slänga mig i sängen nu!
Peace

Hej kom och hjälp mig

Idag känner jag mig precis som rubriken säger! Började med att vara på topp och pigg som satan när jag hoppade upp ur sängen med hjälp av min mobil, men väl framme på jobbet hände något.. Jag slumra till och sov i typ 1,5 timme framför tvn!? Inte så vidare normalt kanske men nu är jag i den vanliga fasen igen och snart bär de av till jobbet igen för att sopa flera källargångar.... Puss och kram!


22.11

Klockan bara barnet än så länge men är galet trött efter helgen så jag slumrar nog till snart vilken sekund som helst. Saknar Jesper gör jag också även om har drog för inte så länge sen (a) Brist på att skriva just nu så jag ska parkera mig vid tvn ett tag innan verkligen ska sova. Puss♥


haha snyggingen själv!

11.27

Sitter här på verandan och gör ingenting, jesper och steffi sitter och spelar kort så ska väl dra mig ditåt. Idag blir det hemgång eftersom jobbet börjar imoron igen.. Har inget mer att skriva tråkigt men sant. Puss sålänge♥

jesper min duktiga pöjjk

Tjääna amigos!

Sitter här i mörkret me jesper och bläddrar bland alla tv kanaler men de är så jävla pisst så vi ska nog dra oss in till våran lilla stuga och kolla film, tror att de blir den vanliga playa del sol innan vi somnar. Har inget att skriva så jag vrundar här så skriver jag imoron. Puss sålänge!



min duktiga jesper på simtävling i Varberg.

piss mygg..

framme på landet nu, sitter ute på verandan me Jesper och kollar på bilder från Varberg och hitta faktiskt några riktigt mysiga. Men nu ska vi snart röra oss innåt eftersom myggerna snart äter hela mig. Puss sålänge!


inte den riktigt finaste på mig precis men om man kollar helheten, riktigt mysig (a)


Måste rusa!

Just varit på donken med mami och nu är de med full fart jag packar mina saker inför Jespers land där jag tillbringar helgen! Så de här kan alltså bli sista inlägget för helgen om vi har otur tyvärr men jag är tillbaka redan på söndag kväll. Ha en super helg. Puss sålänge♥

11.04

seriöst vilket jävla väder de va tidigare idag, stog under ett litet tak och inväntade lugnet men de verkade inte komma så jag och mattias satte oss ner och spanade in alla blixtrar som kom redan då var man uppjagad eftersom de är en aning obehaglit ändå när de blixtrar så mycke. Sen sket vi i att vara ute och gick ner för att jobba i källaren istället och där han såklart började berätta obehagliga saker som han och hans familj varit med om och jag blev ju inte lite rädd!? Stod fan och böla för att han skrämt upp mig så in i helvete, inte nog me de vi va ju nere i källaren och där släcks ljuset lite då och då så de gjorde ju inte saken bättre.. Men nu e allt cool lungt men vi ska tillbaka dit nu efter lunchrasten men då får vi nog ta och byta samtalsämne för jag vill fan inte stå där nere och böla av rädsla!
De va allt för mig den här gången ska röra mig tillbaka, och nu ser vädret riktigt lovande ut lovley!




the piggy land

Hemma på lunchen igen och har precis ätit pankakor yuammii! Och nu börjar jag känna ett galet sug på mjukglass så jag hoppas att jag kan få med mig Mattias till Ica en sväng innan vi så småningom ska börjar jobba igen. Kramar


på förmiddags jobbet, ingen kommentar!

wonderful

Godmoron sweeti


Fick lite tid över nu på morgonen så passade på att ta de lungt och spana in SMHI för en väder koll. Solen kommer att stå högt idag med kring ca 26 grader om man nu ska tro på vad dom säger där, men det ser redan nu ut som att de kommer bli en hyfsat fin dag så ut med er! Ska alldeles strax göra mig start klar inför jobbet. Puss sålänge♥

17.55

känner mig allmänt trött och sliten idag så har ingen större blogg lust så jag tänker ta moppen förbi J en stund sen bär de hem till sängen, de blir nog mysigt ändå.. eller de visar sig iallafall! Puss sålänge♥

feel the summer!

 

 

 

 

RSS 2.0